duminică, 26 octombrie 2008

Cri , cri , cri , Toamna gri...

De cand eram mica , nu-mi placea o culoare : gri . Reprezinta neutralitatea, dar pe mine ma duce cu gandul la blocurile noastre cenusii, parca toate de aceeasi culoare, adapostind masa de necunoscuti/anonimi.
Trec printr-o perioada gri . Nu mai pot sa zambesc :( Mi se pare o falsitate daca o fac. Oare o fi din cauza toamnei? Sau o fi din cauza mea?

Vorbeam zilele trecute cu o colega... In liceu, profa de romana(nu am sa o uit niciodata(:) , ne spunea ca suntem niste copiluti protejati de o "perdea roz" de greutatile vietii. Eu zambeam si ma gandeam ca perdeluta mea e bleu, culoarea mea preferata :)


Oare am dat perdeaua la o parte, sau aceasta a devenit dintr-odata gri?

Sunday's 3

In fiecare duminica voi realiza un top cu cele mai ascultate melodii in saptamana precedenta :)

Here we go :

Pe locul 3 , o pustoaica de numai 19 ani, din Elvetia de origine, cu o voce superba



Stefanie Heinzmann-Like A Bullet


Pe locul 2 o colaborare Morris si Play & Win



Morris & Play&Win - Desire

Si pe primul loc, ultimul single al lui Kanye West



Kanye West - Love Lockdown

Enjoy !

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Some people have real problems


Sia . Sunt sigura ca nu multi au auzit de ea, dar cei care au ascultat-o nu au regretat . Are o voce superba, iar versurile melodiilor ei imi ating sufletul . Prima data am auzit "Breathe me" . It made me want more . Au urmat "Don't bring me down" si "Day too soon" .

Sia e o tipa plina de umor , dovada fiind si descrierea ei de pe myspace " Someday I'll die . Between now and then i'm going to keep my s*it togheter and sing my f*cking heart out", insa e si o tipa cu picioarele pe pamant , fiind implicata intr-un proiect umanitar alaturi de tomsshoes . Videoclipurile ei sunt pline de originalitate si au mereu un mesaj de transmis .

"Some people have real problems" - Astfel se intituleaza cel mai recent album al Siei , artista pop australianca . Incepand de astazi va putea fi downloadat de fanii din Australia de pe iTunes , si incepand cu 11 octombrie se va gasi in magazine (bineinteles ca nu si in cele romanesti!).

Enjoy the video

Soon We'll Be Found