duminică, 28 iunie 2009

Concert Directia 5 - 27 iunie 2009

Pot sa spun ca acesta este cel mai tare concert la care am fost! Si pot sa spun ca am fost la cateva concerte, numai vreo 3-4 cu Directia 5 :D Am aflat de el de la o coleguta tare scumpa , si am fost tare incantata sa aud ca vin din nou in Iasi (au fost si in urma cu o luna,dar nu am putut sa ajung din cauza stresiunii ). Au cantat in cadrul caravanei "Miscarea de reciclare" , alaturi de Drum Cafe si Proconsul. Si ei la sfarsit, bineinteles. E bine stiut faptul ca ce e mai bun se lasa la urma.

Printre toate melodiile cantate, Cristi a dedicat publicului melodia "Am nevoie de tine" . Eu as spune ca i-o dedic inapoi, pentru ca muzica lui imi face zilele mai frumoase. Ne-a multumit pentru seara extraordinara pe care i-am oferit-o si , la cererea publicului a cantat si vreo 4 melodii dupa programul lor obisnuit de piese. Ultima dintre ele a fost si preferata mea , pe care am cerut-o in nenumarate randuri in gura mare : Ingerul meu. E melodia mea de suflet... as dori sa o pot dedica cuiva , si probabil o sa o fac la un moment dat, deoarece stiu ca fiecare are un "inger" pazitor aproape.

Pe scurt, reteta celui mai tare concert are urmatoarele elemente : reprezentatie live, Directia 5 , loc in primul rand si bineinteles, aparat foto pentru amintiri pentru o viata.

Directia 5 a fost si va fi :


joi, 11 iunie 2009

Life after people

V-ati intrebat vreodata daca omul are vreun rost pe lumea asta? Sau daca actiunea lui este doar nociva?
Un document interesant de tipul "Ce-ar fi daca... oamenii ar disparea ?" gasiti aici