luni, 9 iunie 2008

Chansons d'amour

Paris,Paris...
La ce va duce cu gandul aceast oras? La capitala dragostei, bineinteles.La plimbarile pe Sena sau pe Champs Elysees , poate la destinatia perfecta pentru luna de miere.Pe mine ma duce cu gandul la un film pe care l-am vazut la cinema, unul dintre putinele muzicaluri pe care le-am vazut, si pe care l-am placut la nebunie!

De ce ? Trebuie sa vedeti cu ochii vostri , sa ascultati cu inimile voastre si sa va bucurati din plin de el ca sa ma intelegeti. O poveste , sau mai bine zis o serie de povesti de dragoste, cu intamplari nu tocmai placute, insa cu un final destul de fericit, zic eu.Chansons d'amour , sau Love songs tradus pentru amatorii de engleza, este o drama romantica, care are insa si putin umor negru.

Filmul vrea sa fie o drama, insa melodiile ce apar pe parcurs, sunt menite de a inveseli atmosfera , dandu-le personajelor speranta . Filmul a avut nu mai putin de 9 nominalizari, din care s-a ales cu 4 premii : Best Director, Best Music Written for a Film , Best Composer si Special Jury Award in cadrul Torino International Gay & Lesbian Film Festival. A fost nominalizat si la Palme d'Or , la Cannes insa nu a avut norocul sa castige :(

O mostra din el, doar ca sa stranesc curiozitatea :



It's a must!

Niciun comentariu: