duminică, 21 decembrie 2008

Max Payne


Max Payne [2008] Am ramas surprinsa sa vad in acest film multe fete cunoscute. Actorii secundari sunt personaje din seriale de succes ca Prison break si Heroes. Pe actorul principal , Mark Wahlberg , il stiam din "The italian job" sau "The departed" , fiind obisnuit sa joace in filmele de actiune.

In rolurile secundare o intalnim pe Mila Kunis, cunoscuta din serialul "That '70s show" in care a jucat alaturi de Ashton Kutcher; pe Amaury Nolasco , cunoscut drept "Fernando Sucre" din Prison break ; pe Jamie Hector si Brea Grant din Heroes si pe Donal Logue din serialul Grounded for life . O aparitie episodica este si Nelly Furtado (nu stiam ca si-a incercat talentele si in aceasta arie!).

Ce pot sa spun despre film este ca mi-a adus aminte de Constantine si putin de Sin city(film ciudat dupa parerea mea) si Crank . Jocul nu l-am incercat, insa nu spun nu pe viitor. Deci, daca aveti chef de putina actiune amestecata cu ingeri negri si substante halucinogene , Max Payne e reteta potrivita. Enjoy!

Un comentariu:

Hyppocrites spunea...

Mila Kunis e vocea Megan-ei din Family Guy and she is awesome :D